Home Organisatie Sponsors Goede doel Programma Bikersmarkt Vrijwilligers Route Facebook Twitter
 

Deze 2de American Bike Day Valkenswaard is op 27 april 2019, Koningsdag. De organisatie is in handen van Corry en Rob.

Ger van Deijck regelt de bikersmarkt (bikersmarkt@amd-valkenswaard.nl) en Cornee Voets is verantwoordelijk voor de bands.

Onze (gelukkig vele) vrijwilligers zijn leden van de Harley Davidson Club Nederland – de meesten uit de regio Brabant/Zeeland. Zij zorgen ervoor dat alles op deze dag vlekkeloos verloopt. En natuurlijk rijden we zelf ook een Harley en organiseren we dit nog steeds in onze vrije tijd.

Een American Bike Day is niet geslaagd als er niet heel veel bezoekers zijn. Iedereen is dus van harte welkom, er is voor iedereen ook wel iets leuks/nieuws te zien of te horen. Dit jaar dus op zaterdag, voor wie Koningsnacht in Valkenswaard wil meemaken zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

We beginnen officieel op 12.00 uur en we stoppen om 18.00 uur. Natuurlijk is de toegang gratis!

Ook dit jaar zijn er talloze sponsors die de uitvoering van dit evenement mogelijk maken. We zijn daar heel erg blij mee, want zonder sponsors  was er geen American Bike Day. Dat geldt ook voor de facilitaire hulp van de gemeente Valkenswaard.

We hopen jullie allemaal tegen te komen op 27 april in het gezellige centrum van Valkenswaard op de 2de American Bike Day!

 

Corry Daalhof en Rob Tromp.

Voor algemene informatie:organisatie@amd-valkenswaard.nl
Voor sponsoring: sponsor@amd-valkenswaard.nl

Voor de bikersmarkt: bikersmarkt@amd-valkenswaard.nl