Home Organisatie Sponsors Goede doel Programma Bikersmarkt Vrijwilligers Route Facebook Twitter
 

Deze 1ste American Bike Day Valkenswaard is op 27 april 2018, Koningsdag. De organisatie is in handen van Corry en Rob. Ger en Cornee regelen de bands en de bikersmarkt.

Onze (gelukkig vele) vrijwilligers zijn leden van de Harley Davidson Club Nederland – regio Brabant/Zeeland. Zij zorgen ervoor dat alles op deze dag vlekkeloos verloopt. En natuurlijk rijden we zelf ook een Harley en organiseren we dit nog steeds in onze vrije tijd.

Een American Bike Day is niet geslaagd als er niet heel veel bezoekers zijn. Iedereen is dus van harte welkom, er is voor iedereen ook wel iets leuks/nieuws te zien of te horen. Dit jaar valt de 1ste American Bike Day op vrijdag, er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

We beginnen officieel op 12.00 uur en we stoppen om 18.00 uur. Natuurlijk is de toegang gratis!

Ook dit jaar zijn er talloze sponsors die de uitvoering van dit evenement mogelijk maken. We zijn daar heel erg blij mee, want zonder sponsors  was er geen American Bike Day. Dat geldt ook voor de facilitaire hulp van de gemeente Valkenswaard.

We hopen jullie allemaal tegen te komen op 27 april in het gezellige centrum van Valkenswaard op de 1ste American Bike Day!

 

Corry, Rob, Ger en Cornee.

Voor algemene informatie: organisatie@amd-valkenswaard.nl

Voor de bikersmarkt: bikersmarkt@amd-valkenswaard.nl