AMERICAN BIKE DAY    VALKENSWAARD    27 APRIL  2023
 Home    Programma    Contact 
Stichting Met je hart werkt samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners. Dit is een intensief proces maar zorgt ervoor dat we juist ook die onzichtbare groep ouderen kunnen laten deelnemen in de samenleving. Onze zorgpartners hebben goed zicht op kwetsbare ouderen die met eenzaamheidsgevoelens kampen en weinig sociaal contact hebben. Ouderen worden de eerste keer door hun uitgenodigd om die eerste drempel weg te nemen. Al onze gasten worden persoonlijk uitgenodigd en het team van Met je hart neemt vervolgens persoonlijk contact met de oudere op om te overleggen over wensen en mogelijkheden. We bereiken een vergeten groep ouderen en nemen we alle mogelijke drempels voor sociaal contact weg.

Niet eenmalig, maar structureel

De kracht van de ontmoetingen die wij ouderen bieden, is dat deze structureel en terugkerend zijn. Er ontstaat daadwerkelijk contact met buurtgenoten, jong en oud. Op deze manier kunnen we bijdragen aan het verzachten van eenzaamheid. 

Structurele ontmoetingen

Wij brengen ouderen uit dezelfde wijk/gemeente regelmatig met elkaar in contact en zorgen dat er mooie verbindingen ontstaan. Ze ontmoeten elkaar geregeld, bijvoorbeeld tijdens een uitje of via een stamtafel. We werken met lokale teams van vrijwilligers. Daarnaast inspireren en verbinden wij lokale inwoners om zelf in actie te komen tegen eenzaamheid. Mensen verbinden, dat is onze missie. Wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner en rijker maakt.


Met je hart op Facebook


 

 
 
 
 
Programma ...Home...

Aanvang


Bikersmarkt

Schmink voor de kids

Bacon Fat

Sweet Mary Jane


Einde

12:00


12:00 - 18:00

13:00 - 17:00

12:00 - 15:00

15:00 - 18:00


18:00Contact

Email:
Organisatie
Sponsors
Bikersmarkt

+31 (0)6 10 48 11 40Locatie: Markt Valkenswaard

Gratis toegang

Parkeren op eigen risico
...Home...
    copyright 2020 American Bike Day Valkenswaard